A mozgalom 7. születésnapi ünnepe

Időpont: 2023. március 14.

Helyszín: Budapest

7. SZÜLETÉSNAP

🥳 A Mozgalom 7. születésnapját ünnepeltük meg március 14.-én délután sok-sok régi és jelenlegi szervezőtársunkkal, barátunkkal, nem csak nőkkel, akik az évek során valamilyen módon segítették a mozgalom működését.
Minden aprónak tűnő segítség is nagyon fontos – akár az, hogy valaki vállalkozik, hogy segít a tömeget terelni egy rendezvényen, akár az, hogy elhozza a saját élményét, a saját emlékét egy-egy rendezvényünkre, hogy megosztja valaki velünk a történetét, hogy megosztja egy bejegyzésünket, hogy beszél a mozgalomról az ismerőseinek, vagy hogy némán velünk vonul az utcai megmozdulásainkon.
🤗 Mindig elmondjuk, hogy ugyan néhányan vagyunk szervezők a mozgalomban (hol többen, hol kevesebben), de Mozgalom csak mindannyiótokkal együtt lehetünk!
Csodálatos 7️⃣ év van mögöttünk. Nehéz és közben felemelő, reménytelen és reményt adó.
Abban mind egyetértettünk, akik ott voltunk tegnap, hogy felbecsülhetetlen érték, hogy vagyunk egymásnak, hogy van ez a közösség, ahol nem kell elmagyarázni, hogy miért számít egy-egy ember megélése, hogy miért frusztráló a szülészet jelenlegi hazai helyzete. Egy közösség, ahol megtartjuk egymást, ahova bármikor jó be- és visszacsatlakozni.
Köszönjük, hogy Velünk vagytok!
A csodálatos, emeletes szülinapi tortánkat pedig köszönjük a PupiCake csapatának, akik, amikor meghallották, hogy milyen alkalomra kérünk árajánlatot, azonnal felajánlották, hogy ajándékba adják nekünk.

Share This Post