Fuss a szülésért Székesfehérvár!

Időpont: 2020. november 22.

Helyszín: Székesfehérvár

Facebook esemény

FONTOS!!! Az esemény csak annyiban élő, hogy futni nem lehet online 🙂 Semmilyen program, gyülekező vagy bármi más nem lesz a helyszínen. 1 ember lesz ott aki segít rögzíteni a kilométereket ha valaki ott fut és ebben segítséget kér.
Máshol is futhatsz vasárnap 10-16 óra között és feltöltheted ide az eseményhez a futásod/gyaloglásod. (Kérjük, hogy 16 óráig tedd meg)
🗣🗣Fuss velünk, hogy ne kelljen még 42 évet várni a pozitív változásig! Másállapotot a szülészetben!
Futhatunk együtt, futhatsz egyedül vagy váltóban, lassan és gyorsan is! Futhatsz 4,2 métert, de lefuthatod a a 42 km-es maratont is.
Ehhez a futáshoz csatlakozik több város is, köztük Székesfehérvár.
Csatlakozz te is!
🗣Szervezőtársunk, Dudó, fut a szülésért. 42 ezer lépést tesz a 42. születésnapján 2020. november 22-én a Margit-szigeten.
  • 🏃🏻‍♀️Fut a választás szabadságáért, hogy mi dönthessük el, melyik úton akarunk futni, és hogyan hozzuk világra a kisbabáinkat.
  • 🏃🏻‍♀️Fut, mert a gyermekei születésénél rájött, „a szülés egy maraton”.
  • 🏃🏻‍♀️Fut, mert csodálatos érzés felfedezni önmagunkban a női erőt a szülésnél és a futásnál is.
  • 🏃🏻‍♀️Fut, mert meg akarja mutatni, hogy egy 42 éves nő teste nagyon sok dologra képes, legyen az egy szülés vagy akár egy maraton.
💪🏼#nőazerőnk, így mi is együtt futunk/sétálunk/biciklizünk majd Dudóval. 💪🏼
Ehhez a futáshoz csatlakozik több város is, köztük Székesfehérvár.
Csatlakozz te is, futva vagy gyalogolva, 50 méterre vagy 42 km-re.
Fuss velünk:
🏃🏽‍♀️➡️ Az “így szoktuk helyett” a bizonyítékalapú ellátásért, hogy ne legyen általános például a 42. hét előtti rutinszerű indítás.
🏃🏼‍♀️➡️Az élettani szülés támogatásáért, hogy ne legyen több kórházban is 42% körüli a császármetszés az ajánlott 15-höz képest!
🏃🏻‍♀️➡️Anya és babája egységéért, hogy a szülés módjától függetlenül, az újszülöttek az anyukáikkal lehessenek, mert az elválasztásból 42 perc is sok, 42 óra pedig rengeteg!
🏃🏾‍♀️➡️Az ambuláns szülésért, hogy ne kelljen 42-szer elmondani, hogy haza szeretnénk menni
🏃🏻‍♀️➡️A nőközpontú ellátásért és az informált döntésért, hogy 42-ből 42 nő megkapjon minden szükséges információt ahhoz, hogy maga dönthessen a testéről, a gyermekvállalásról, és ha szül, akkor arról, hogy ezt hol és kikkel teszi.
🏃🏼➡️Az apákért és a családért, mert az ő szülésélményük is számít. Ne legyen apa, ne legyen testvér, aki közel 42 órán át nem foghatja meg a kisbabáját, kistestvérét!

Share This Post